Camini waardevolle winterwandeling

Op zondag 11 februari staat er iets bijzonders op het programma in de Hoeksche Waard: de allereerste Camini. Een bezinnende wandeling van ongeveer 6 kilometer, waarbij de prachtige omgeving van Strijen centraal staat. 
De Camini-wandeling belooft een betekenisvolle ervaring te worden, met onderweg opdrachten die je uitdagen tot nadenken en bezinning. Deelnemers zullen afwisselend wandelen in stilte en in gesprek, waardoor er ruimte is voor zowel innerlijke reflectie als interactie met medewandelaars.
De wandeling biedt twee starttijden, om 13.00 uur en 14.30 uur, waardoor je kunt kiezen welk moment het beste bij jou past. Het vertrekpunt is de parkeerplaats aan het Spui, naast de woning Spui 10 in Strijen. De organisatoren verwelkomen deelnemers met open armen, klaar om samen een inspirerende middag te beleven.
Na de wandeling staat er een hartverwarmende beloning te wachten: een kom huisgemaakte soep die de deelnemers weer op krachten brengt. De deelnamekosten bedragen € 7 per persoon, contant of via betaalpas te voldoen bij de start van de wandeling.
Ondanks mogelijke weersperikelen gaat de wandeling ook bij slecht weer gewoon door. Dus, trek je wandelschoenen aan en laat je meevoeren door de betoverende winterse sfeer van Strijen.
Het wordt aangeraden om je vooraf aan te melden via wandelingstrijen@gmail.com, maar aansluiten zonder inschrijving is ook mogelijk. Via dit mailadres is ook meer informatie te verkrijgen.
Zorg dat je erbij bent en geniet van deze bijzondere winterwandeling die niet alleen je lichaam, maar ook je geest verwarmt.  Tot ziens op zondag 11 februari voor een Camini-avontuur in Strijen!

 
terug